קלוטרי- דחוף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/03/2010 | 00:01 | מאת: עדי

צריך לקחת את התרופה בערב- האם זה בגלל תופעה של עייפות? אני שואלת בגלל שמחר אני הולכת לישון ממש מאוחר בלילה וזה היום האחרון ללקיחה, לקחתי כבר פעמיים- כדאי לי לקחת את זה כשאני הולכת לישון גם אם זה יהיה בארבע בבוקר או אולי לקחת את זה בשעה דומה לימים הקודמים ולהשאר ערה? אשמח לתשובה מהירה

03/03/2010 | 10:18 | מאת: אוריין לניאדו

עדי שלום, את התרופה יש לקחת לפני השינה כיוון שאז שוכבים והולכים פחות לשירותים וכך התרופה נשארת יותר זמן בגוף ויעילות הטיפול גבוהה יותר. ולכן עליך לקחת אותה לפני השינה ללא קשר באיזו שעה את הולכת לישון. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי