האם ניתן להוריד?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/03/2010 | 09:23 | מאת: נטלי

שלום, התחלתי להשתמש במדבקת אוורה לפני 4 ימים. אני סובלת מבחילות שפשוט קשה לי לתפקד איתם. זאת הפעם הראשונה שאני משתמשת במדבקה. בעבר ניסיתי גלולות וגם הם גרמו לי לבחילות ואחרי מספר חודשים הפסקתי. האם אני יכולה להפסיק את השימוש במדבקה בשלב זה? (אחרי 4 ימים) או לחכות לסוף השבוע ופשוט לא לשים את המדבקה הבאה? ואם כן, מתי תיהיה הוסת הבאה? (בידיעה שכרגע אני בשבוע הראשון למדבדה- שבוע הוסת).

03/03/2010 | 09:20 | מאת: אוריין לניאדו

נטלי בוקר טוב, במידה והמדבקה גורמת לך לסבל כה רב ניתן להוריד את המדבקה, בגלל השינויים ייתכן והוסת תקדים או שלא תהיה סדירה בחודש הקרוב. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי