אני שאלתי שאלה ב-25 ולכן אני כבר לא מעוניינת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/02/2010 | 18:12 | מאת: אתי

בתשובה. אני לא חושבת שנדרשים 4 ימים בישביל לענות על השאלה שלי. ואם אתם לא מסוגלים לענות מהר, אז אני כבר לא רוצה תשובה מימכם. בכול זאת תודה לכם.

01/03/2010 | 08:25 | מאת: אחד שחושבת שאת צריכה טיפול

אני פשוט ככה עקבתי אחרי השם שלך, וראיתי שאת חושבת שאת עוזרת לאנשים, אבל אני פשוט חושבת שאת סתם נדחפת, אף אחד לא שאל כלום. נראה לי שהמצב שלך לא משהו בכלל וההחלטה שלך לא ללכת לטיפול פסיכיאטרי היא לא החלטה כל כך חכמה, עקב הדברים שקראתי ממך. זה ברור שיש לך בעיה, אבל נראה לי יותר מכל את רוצה תשומת לב. תחשבי על מה שכתבתי לך בהודעה בקודמת. המחלה שלך צריכה לקבל טיפול... אני מאחלת לך בהצלחה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי