דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/02/2010 | 08:51 | מאת: כרמית

יש לי דלקת ריאות מזה כשבועיים ,זה התחיל מדלקת גרון עבר לברונכית והתפתח לדלקת ריאות. במיון נתנו לי אופלודקס ואתמול הרופא החליף לי את הכדורים לROXO/ אני ממש לא יודעתאם זה הטיפול הטוב ביותר? אני עדיין עם שיעול וכאב חזק בצלעות. בנוסף אני חודשיים אחרי לידה....אשמח לקבל ייעוץ....

שלום, ROXO הוא בהחלט טיפול טוב לדלקת ריאות. האם את מניקה?

26/02/2010 | 08:55 | מאת: כרמית

לא,לצערי עם כל הדלקות והכאבים הפסקתי. ומתי הכאבים הנוראיים בצלעות יעברו? וזה לא משנה שעברתי מטיפול אחד לאחר, יהיה כבר שיפור בקרוב?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי