הפסקה בבת אחת של נטילת "פרפיל תיוציל"

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/02/2010 | 20:23 | מאת: נעמי

444544505448910088888880 זה שנים שאני לוקחת בקביעות פרופיל תיוציל הרופא שלי הקפיד מאד לעשות שינויים במינון[לפי תוצאות הבדיקות] בצורה הדרגתית ומזערית.בזמן אחרון החלפתי רופא.לפני כחודש הבדקות הראו שפעילות הבלוטה מאוזנת.והאנדוקרינולוג הורה לי להפסיק עם התרופה בבת אחת. אני סובלת ממעי רגיז וכן מפיברומיאלגיה שהיו בתקופה האחרונה במצב רדום.בערך מזמן שהפסקתי ליטול את התרופה חלה אצלי התדרדרות מאד משמעותית במעי הרגיז ובפיברומיאלגיה.בבדיקות הדם שערכתי כעת התוצאות מראות שפעילות הבלוטה היא במסגרת הנורמה.T3=1.8 T4=11.81ו TSH=0.4 .רציתי לדעת האם יש קשר בין הדברים? ברצוני להוסיף שבאותה התקוה טופלתי גם בדיקור עקב כאבים בגב שנתפס לי,ובהמשך כאשר כבר התחלתי לסבול מהבטן ומפיבומילגיה הושם דגש ב דיקור לטיפול בחיזוק במערכת החיסונית. אודה לכם להתיחסות מהירה כי הסבל שלי בלתי נסבל

שלום, לפי מקורות המידע שלנו (מיקרומדקס) הפסקת פרופיל תיוציל צריכה להיעשות בהוראת רופא ולא בהכרח בהדרגתיות. כך שלפי מה שידוע לנו על התרופה הפסקתה בפתאומיות לא אמורה להשפיע עלייך בצורה לא טובה. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי