טיפות עיניים למה אין התיחסןת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/02/2010 | 20:55 | מאת: גילה

יש לי דלקת בלחמית העין והרופא נתן לי כרומו-קומוד. 4עד 6 פעמים ביוםב.האם יש לתרופא זו אינטרקציה עם תרופות אחרות כמו ;הילו -קומוד וויסקוטירס ?האם אפשר להשתמש בוויסקוטירס ללא הגבלה למרות שמכיל חומרים משמרים?

23/02/2010 | 17:22 | מאת: כמאל עמארנה

גילה שלום, הטיפול כרומו קומוד ניתן לטיפול באלגריה בעיניים(אסור לשים עדשות מגע בזמן מתן הטיפול. אפשרי להשתמש במקביל באחד משני התכשירים שהזכרת הויזקוטירס והילו קומוד, יש להפריד את המתן בין הטיפות השונות בכ15 דקות על מנת שתהיה ספיגה טובה ומליאה לעין. הוויזקוטירס מומלץ לשימוש עד 4 פעמים ביום בלבד לפי הוראות היצרן ואילו ההילו קומוד אין הגבלה בשמוש, בנוסף לכך אין לשים עדשות מגע עם התכשיר וויזקוטירס בגלל החומר המשמר. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי