נטילת ZOVIRAX

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/02/2010 | 18:54 | מאת: כרמית

שלום רב, לפני כשבוע הצטננתי ולפני כ 5 ימים הופיע גרד בגב. לאחר מכן הופיעו פצעים. כיום ביקרתי אצל הרופאה ומסתבר שזה הרפס וקיבלתי זובירקס לטיפול. בעלון התרופה ראיתי שאין טעם ליטול את התרופה אם עברו יותר מ 24 שעות מהופעת השלפוחית הראשונה וכאמור אצלי עברו כמה ימים. האם נכון? כבר התחלתי ליטול אותה, האם כדאי להפסיק? אודה לתשובתכם.

23/02/2010 | 17:25 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רב, בהנחה ומדובר בהרפס באזור הגב(לא ציינת מיקום מדויק האם גב תחתון?) האם קיבלת זובירקס בכדורים או בקרם? אין להפסיק את הטיפול על דעת עצמך ללא התייעצות נוספת עם הרופא כיוןן שהפסקת הטיפול יכולה להחריף את המצב. בברכה, כמאל

23/02/2010 | 23:59 | מאת: כרמית

כמאל, תודה על תשובתך. ההרפס הופיע באזור השכמה הימנית ומתחת לבית שחי ימין. קיבלתי זובירקס בטבליות מסיסות 800 מ"ג. האם התרופה יכולה להועיל למרות שעברו מספר ימים מהופעת השלפוחיות? שוב תודה, כרמית.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי