מוקסיפן פורטה 500 מ"ג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/02/2010 | 15:57 | מאת: דני

שלום רב אבא שלי נמצא בתאילנד ולאחר שחלה קיבל טיפול תרופתי של מוקסיפן פורטה 500 מ"ג. עכשיו, לאחר יומיים הוא מרגיש טוב. אפשר להפסיק את הטיפול באמצע ? יש בעיה בשתיית אלכוהול יחד עם נטילת התרופה ? תודה מראש דני

23/02/2010 | 17:08 | מאת: כמאל עמארנה

הפסקת טיפול אנטיביוטי לפני סיום קורס הטיפול אינו מומלץ ובתנאי שאבא שלך קיבל את הכדורים לאינדקציה הנכונה ובהמלצת רופא. ולפי מאגרי המדע שיש בידינו מקרומדקס מעודכן לרבעון זה, אין מניעה בשתיית אלכוהול בשלוב עם מוקסיפן. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי