כדורי אריוס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/02/2010 | 23:22 | מאת: דורון

שלום רב רציתי לשאול בקשר לשימוש של כדורי אריוס האנטי אלרגיים. אני משתמש בהם כשבועיים והרופאה אמרה לי לקחת אותם במשך חודש בשביל טיפול מלא, ומאז התחלת השימוש לפני כשבועיים התחילו להופיע לי מלא פצעי בגרות שומניים על הפנים ובמיוחד במצח. האם ידוע על תופעות לוואי כאלו או מה ניתן לעשות בנדון?

22/02/2010 | 16:16 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, ע"פ המקורות שבידינו (Micromedex, Lexi-Comp's drug reference מעודכן ועלון התרופה), לא ידוע על תופעת לוואי כזאת של אריוס. תופעות לוואי עוריות של אריוס הן פריחה וגרד כתוצאה מרגישות-יתר. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי