אלדוספירון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/02/2010 | 07:59 | מאת: איריס

לאחרונה, אני נוטלת אנדוספירון והתגלו סימנים אדומים כפרחים די גדולים בשוקיים. אציין שתרופה נוספה על האמלו 5 והלוטן פלוס. האם יתכן שזו תופעם לוואי? תודה, איריס

שלום, ייתכן ותופעת הלוואי היא כתוצאה משימוש באלדוספירון. מומלץ לדווח לרופא על הסימנים ובד"כ עם הפסקת התרופה הסימנם האלה נעלמים. אז אם זה קרה כתוצאה משימוש באלדוספירון הסימנים אמורים להיעלם אחרי הפסקת התרופה. בכל אופן ההחלטה להפסיק היא של הרופא. בברכה, אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי