טעות במינון?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/02/2010 | 22:37 | מאת: טלטל

הרופאה שלי נתנה לי איטרנול 28 כדורים,אמרה לקחת אותם ברציפות.לפי מה שאני קוראת כאן המינון הוא כדור פעמיים ביום למשך שבוע ואז הפסקה של שלושה שבועות.על פי הדרכתה לקחתי כדור פעמיים ביום למשך שבועיים.תפקודי כבד יצאו תקינים,האם זו טעות?האם יכל להגרם לי נזק ואם כן איזו בדיקת דם עליי לעשות בכדי לוודא שהכל בסדר.אני מאוד מודאגת.

17/02/2010 | 22:38 | מאת: טלטל

שכחתי לציין כי התרופה ניתנה לי לפטריה בציפורן אחת ברגל

23/02/2010 | 16:52 | מאת: כמאל עמארנה

שלום טלטל, המינון המומלץ לטיפול בפטריה בציפורן הינו 2 קפסולות פעמיים ביום למשך שבוע לאחר מכן הפסקה 3 שבועות ולחזור על הטיפול לעוד שבוע ימים לפי המינון הרשום(על פי מקרומדקס מעודכן לרבעון זה). אם הפטריה בציפורן של הבוהן או בבוהן ועוד אצבעות נטספים הטיפול הינו שתי קפסולות ליום למשך 12 שבועות ללא הפסקה (לפי המקרומדקס המעודכן לרבעון זה). בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי