כדורי אלטרולט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/02/2010 | 13:42 | מאת: אדל

שלום רב, לאחרונה אני נוטלת כדורי אלטרולט לטיפול במיגרנה. את הכדורים האחרונים קניתי במרפאה פרטית ולא בבית מרקחת - ומשום מה הכדורים לא נראים לי זהים לחפיסה הקודמת אותה רכשתי בבית המרקחת... הייתכן דבר כזה? יכול להיות שהכדורים שונו? גוון יותר צהבהב מאשר לבן (בהשוואה לכדורים מהחפיסה הקודמת). יש סיבה לחשוש שמא נכדורים מזוייפים?

23/02/2010 | 14:54 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רב, בית מרקחת הינו המקום המוסמך היחידי למכירת תרופות לפי חוק ומרפאות אינן מוסמכות למכור תרופות. צבע הכדור הינו לבן (במינון 10 מ"ג, אלאטרולט) והתרופה קיימת במינון נוסף של 25 מ"ג בצבע צהוב כהה (אלאטרול), יש לשים לב למינון על האריזה ואם יש לך חששות לא לקחת ולשאול רוקח בבית מרקחת על טיב הכדורים (לבדוק תוקף הכדורים). בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי