אלטרול / אלטרולט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/02/2010 | 12:17 | מאת: מירית

במהלך חודשיים קיבלתי אלטרולט (10 מ"ג)כדור אחד ליום שהיטיב עם כאביי (כאבים בלתי מוסברים, בנוסף מיגרנות בימי ביוץ ומחזור, נשללה פיברומיאלגיה) מאחר ועדיין כואבת, נויירולוגית המליצה לנסות את האלטרול, כדור ליום.(25 מ"ג). שאלתי היא, האם יש הטבה מיידית או שוב צריך לחכות מספר שבועות בכדי לבחון ההשפעה. ושאלה נוספת, האם עייפות יתר היא תופעת לואי שתחלוף.(בנטילת האלטרולט לא סבלתי מעייפות)

22/02/2010 | 15:21 | מאת: אוריין לניאדו

מירית שלום, התרופה אלטרול מכילה את אותו החומר הפעיל כמו אלטרולט רק במינון גבוה יותר, לפי האתר מיקרומדקס המעודכן לרבעון האחרון בהלעאת מינון השינוי מורגש תוך 48 שע'. עייפות היא אחת מתופעות הלוואי של החומר הפעיל ייתכן כי כאשר המינון עלה תופעת לוואי זו החלה להופיע,לא מצאתי מידע האם זו תופעה שחולפת עם הזמן. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי