xefo8mg

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/02/2010 | 16:08 | מאת: עידן

לאחר צילום רנטגן וצילום אולטראסאונד לא ראו כלום בכתף .. אבל יש לי שם כאבים כבר מעל לחצי שנה לאחר אימוץ הכתף וגם ניסיון של כמה חודשים ללא פעילות לא עזרו. המליץ לי הרופא על הכדורים האלה השאלה עם זה באמת יעזור ומה ההשלחות של כדורים אלה כי שמעתי רק דברים רעים .....

23/02/2010 | 14:30 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רב, טיפול בתרופה Xefo מיועד לטיפול בדלקות ושיכוך כאב. לכל תרופה יש תופעות לוואי ולתרופה זו קיימות תופעות לוואי הרשומות בעלון לצרכן. טיפול לתקופה מוגדרת וקצרה לא אמור להיות בעיה (אנשים בריאים) מחלות נוספות או שימוש בתרופות אחרות יש לרשום אותם ונתייחס בהתאם לכך. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי