שלום רב

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/02/2010 | 14:13 | מאת: גל

לפני כשלושה חודשים החל גרד בנרתיק לאחד קיום יחסי מין המלווה הריח רע. הרופא איבחן פטריה ונתן לי הידרואגיסטן. הדבר קרה פעם נוספת לפני כשבועיים והרופא שב ואבחן פטריה וגינאלית ורשם לי פלוקנול וגינו דקטרין. הריח והגרד עברו. אך אתמול בלילה (יום לאחר קיום יחסים )החלה צריבה וצמרמורות ,קצת חום. הגענו למיון והיו תוצאות גבוהות של לימפוציטים וחלבונים בשתן.נתנו לי עירוי נוזלים, סדורל ורשמו לי גם אופלודקס. אני בחורה בריאה בד"כ ומשום מה הבעיות שבות וחוזרות. רציתי להתעייץ, מאחר והרופא שלי אינו זמין, האם עליי להשתמש במוצרי פרוביוטיקה לאיזון החומציות בנרתיק? אם כן אילו? והאם ניתן לקיים יחסי מין תוך השימוש במוצרים בפרוביוטיים. אני חוששת מעט מכיוון שאינני רוצה להמשיך וליטול מוצרים פרוביוטיים במשך כל חיי. אשמח לסיוע, אני באמת רוצה להיפטר מכל זה

15/02/2010 | 14:16 | מאת: גל

שאלה נוספת ליתר ביטחון- יעילותן של הגלולות נפגמה עקב השימוש באנטיביוטיקה?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי