נרות או כדורים וולטרן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/02/2010 | 05:15 | מאת: יונה

קבלתי לקחת נרות וולטרן למשך 10 ימים :2 ליום . מה עדיף כדורים או נרות? מה היתרון בנרות לעומת כדורים? איזה מהם יותר אפקטיבי ולאיזה יש פחות סיבוכים ותופעות לוואי?

17/02/2010 | 11:16 | מאת: אוריין לניאדו

יונה שלום, נרות זוהי צורת מתן פנימית ולכן השפעתה היא סיסטמית (כלל מערכתית) ולא מקומית, זוהי השפעה חזקה ומהירה יותר לעומת המשחה , עם זאת הסיכוי לתופעות לוואי בעיקר גירוי קיבתי עד לדימומים לאנשים עם כיב פעיל גדולה יותר כאשר נוטלים את הנרות לעומת המשחה שהספיגה שלה מועטה יותר ולכן הסיכוי לתופעות לווי נמוך יותר. בברכה,

11/03/2010 | 13:36 | מאת: נסים

השאלה היתה נרות מול כדורים ולא נרות מול משחה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי