פטרת הגב

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/02/2010 | 20:19 | מאת: מנחם טל

054רופא עור זיהה אצלי פטרת בגב ואמר לי לקחת 2 גלולות ניזורל, על קיבה ריקה, עם מיץ אשכוליות. ולאחר ימים ספורים, לקחת מנה נוספת. האם הנ"ל סביר ? (ובבית ראיתי שבמרשם שקיבלתי מהרופא רשום: משחת ניזורל)

17/02/2010 | 15:15 | מאת: אוריין לניאדו

מנחם צהריים טובים, לפי בדיקתי אתר מיקרומדקס לא קיים משטר טיפולי שכזה לטיפול בפטרת העור, בנוסף את הכדור יש ליטול עם אוכל או חלב בכדי למנוע את תופעות הלוואי של כאבי בטן. עלייך לשוב לרופא וברר את פשר המרשם ואת המלצותיו לטיפול. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי