קצת נלחצתי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/02/2010 | 19:15 | מאת: s

היי, אני בת 23 וחצי וסובלת כנראה מדלקת פרקים, פעם בשבוע אני לוקחת תרופה שנקראת מתותרקסט (methotrexat). בעלון המצורף תופעות הלוואי קצת מלחיצות אותי.. אתמול פספסתי את השעה הקבועה של נטילת התרופה ומיד שנזכרתי לקחתי..האם זה היה נכון לעשות? האם יש קשר בין התרופה לבין כאבי בטן ושלשולים באותו יום וביום שלמחרת?

17/02/2010 | 15:38 | מאת: אוריין לניאדו

S צהריים טובים, לקיחת התרופה מיד שנזכרת היה מעשה נבון, בשבוע הבא תחזרי לשעה הרגילה, אחת מתופעות הלוואי של התרופה היא כאבי בטן, שילשולים, בחילות, והן לרוב עוברות עד 48 שעות לאחר נטילת התרופה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי