דחוף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/02/2010 | 00:05 | מאת: צליל

שלום בת 32 מגרנותית לוקחת אימטרקס בזמני התקפי מינמום פעמים בשבוע. אני כרגע במשבר והרופאת משפחת נתנה לי אימובאן לנדודי שינה בהתחלה לקחתי כדור שלם שבעה ימים עשיתי הפסקה של שבוע אך חזרו נדודי השינה וכיום אני לוקחת חצי כדור אימובאן מכיל שבע וחצי מילגרם כל הכדור מה הסיכונים ? האם אפשרי לקחת את שני הכדורים ואם כן מה כדאי שיה מרווח הזמן תודה מראש צליל

שלום, נטילת שתי התרופות ביחד אינה מסוכנת, אך אחת מתופעות הלוואי של אימובאן הינה מיגרנה (כאחד אחוז מהמשתמשים). תופעות לוואי אחרות של אימובאן הן סחרחורות וכאב ראש. אם את חווה יותר מיגרנות בעקבות נטילת אימובאן את צריכה להודיע לרופאה ולבדוק את החלופות האפשריות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי