תרופה "אריוס"

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/02/2010 | 17:22 | מאת: מירב

שלום רב, בני בן ה-5 סובל מנזלת כרונית בד"כ בהירה . אתמול ההינו אצל רופא א.א.ג. והוא אמר שיש לו נוזלים באוזניים ושלח אותנו לבדיקת שמיעה. בנוסף הביא לנו מרשם לתרופה בשם "אריוס" 5 מ"ל ל-20 יום ולתת לו בלילה בגלל שהתרופה מטשטשת . אני די מתלבטת האם כדאי לתת לו את התרופה והאם יש סיכוי שהיא תעזור לנזלת ולנוזלים באוזנים? אשמח לתשובה כדי להחליט מה לעשות. תודה ושבת שלום.

15/02/2010 | 16:12 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, ע"פ המקורות שבידינו (Micromedex מעודכן ועלון התרופה), התרופה "אריוס" () שייכת למשפחת האנטי-היסטמינים החדשים, תופעות הלוואי שלהם הן מזעריות, היא אינה גורמת לטשטוש ברוב המטופלים. התרופה אכן מקטינה גודש הן באף והן באוזניים. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי