נורופן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/02/2010 | 19:42 | מאת: אילי

אני סובלת מאוד מכאבי בטן במחזור, אני נמצאת עכשיו בארצות הברית והכדור היחידי שעוזר לי הוא נורופן- שיש אותו רק בארץ. רציתי לדעת מה הכדור שהכי מתקרב אליו פה בארצות הברית כי כל כדור שלקחתי לא עוזר לי כמו נורופן. אני אשמח לתשובה מידית! תודה מראש.

21/02/2010 | 14:56 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום אילי, התרופה נורופן כוללת את החומר הפעיל Ibuprofen. התרופה קיימת במגוון שמות שמות. בארצות הברית התרופה קיימת בשם advil. ניתן לגשת לבית המרקחת ולבקש את התרופה לפי החומר הפעיל והמינון הרצוי. בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי