נטילת וי-דלגין וקומדין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/02/2010 | 21:32 | מאת: אילנית

אבי משתמש בקומדין באופן קבוע. קיבל לשיכוך כאבים תרופה וי-דלגין, ברצוני לדעת האם אין סיכון בנטילת שני התרופות הללו, מכיוון שבעלון התרופה וי-דלגין, מתייחסים לתגובות בין תרופתיות עם אספירין ותרופות נוגדות קרישה. אשמח לדעת באופן ברור האם אבי יכול ליטול את התרופה וי-דלגין ללא כל בעיה? בתודה מראש אילנית

שלום, ע"פ המקורות שבידינו (Micromedex מעודכן ועלון התרופה), יש סיכון לדימום מוגבר בנטילת 2 תרופות אלה יחד. עם זאת, ניתן להשתמש בוי-דלגין לתקופה מוגבלת, בתנאי שתיידעו את הרופא ויהיה מעקב אחר סימני דימום. בברכה, אליאס טאנוס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי