פצעי בגרות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/10/2007 | 15:05 | מאת: נוני

האם מומלצת התרופה Raucutan- לפצעי בגרות?

נוני שלום, התרופה Roacutane היא תרופה מצויינת לטיפול בפצעי בגרות שהיעילות שלה מוכחת. בישראל התרופה מותווית לטיפול באקנה חמורה אשר לא הגיבה לטיפולים אחרים. בכל אופן אנחנו לא ממליצים על תרופות , רופא עור צריך להמליץ על התרופה ולהפנות אותך לביצוע בדיקות שיאשרו את הכשירות שלך להתחיל טיפול בתרופה . אם בהמשך תרצי לקבל מידע אודות השימוש בתרופה , תופעות לוואי אפשריות ואזהרות אשמח לעזור. בברכה אליאס

23/10/2007 | 17:44 | מאת: נוני

מודה לך על תשובתך. אני מבקשת לדעת על תופעות הלוואי וסיכוני התרופה Roacutane. תודה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי