מוקסיויט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/02/2010 | 20:47 | מאת: מלי

אני בחו"ל. הבת שלי בת השנתיים חלתה בדלקת גרון. הרופאה נתנה מירשם לאנטיביוטיקה. אני מעדיפה להשתמש באנטיביוטיקה שאני מכירה מהארץ. יש לי עימי מוקסיויט. רציתי לשאול האם זה מתאים לדלקת גרון ומה המינון לגיל שנתיים משקל 12 ק"ג ולכמה ימים? תודה מראש

10/02/2010 | 15:47 | מאת: אליאס

מלי שלום, ע"פ המקורות שבידינו (Micromedex מעודכןלרבעון זה),מינון המוקסיויט המקובל בילידים לדלקת גרון לפי משקל הוא 600מ"ג פעם ביום דרך הפה למשך 10 ימים,בכל אופןלא מומלץ להשתמש באנטיביוטיקה בלי המלצת רופא. בברכה, אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי