שלום.. בעיית גרד וחוסר נעימות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/02/2010 | 13:26 | מאת: גילי

ברשותי משחת עור כלורפניקול. אני חשה בגרד כאב קל וחוסר נעימות בנרתיק כבר יומיים, לאחר מגע מיני. האם על מנת להקל ניתן להשתמש במשחה הנ"ל? איני חושבת שזאת פטרייה אבל האם המשחה של פטריון יכולה להקל על חוסר נעימות..? תודה!

08/02/2010 | 16:32 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, תרופה זו (כלורפניקול) איננה מיועדת לטיפול מקומי וגינלי אלא בהוראת רופא. לפי ההסברים שלך, אלו סימנים של פטריה, אם חוסר הנעימות הינו פנימי ולא חיצוני, הטיפול המומלץ הוא ע"י נרות וגינליות (קלוטרימזול או אגיסטן) הניתנות לרכישה ללא מרשם, אם הבעיה היא חיצונית בעיקר, משחה כגון פטריון או אגיסטן אכן תטפל בבעיה. אם הבעיה נמשכת למרות הטיפול הנ"ל, יש לפנות לרופא המטפל. בברכה, כמאל עמארנה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי