יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/02/2010 | 22:44 | מאת: חסוי

שלום, בני בן ה16 סובל מאקנה, ורופאו נתן לו כדורי "רואקוטן". הרופא אסר עליו להשתמש בעדשות החודשיות אותם הוא שם כל יום, מכיוון שהכדורים גורמים ליובש בעיניים. ברצוני לדעת אם ישנן טיפות שאפר לשים בעין כדי שבני יוכל להשתמש בעדשות, ואם לא- האם האיסור חל גם על עדשות חד פעמיות ? בתודה מראש.

09/02/2010 | 15:53 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, ע"פ עלון התרופה, היובש בעיניים "עלול לגרום לקשיים בהרכבת עדשות מגע". במקרה שישתמש בעדשות, יצטרך לנקוט בזהירות, מפני שגם הן עצמן גורמות ליובש. בשוק קיימות מספר טיפות שניתן להשתמש בהם עם עדשות מגע, כמו הג'נטיל והילו-קומוד, התייעצו עם הרוקחים לפני הקניה. בגלל הרואקוטן הוא יצטרך להתשמש בטיפות אלה בתדירות גבוהה. בברכה, כמאל עמארנה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי