על גלולת יסמין ותרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/02/2010 | 20:30 | מאת: לימור

שמעתי שגלולת יסמין באופן ספציפי (בשונה מאחרות ) מסוכנת אם נוטלים אותה עם משככי כאבים כגון אדקס אדוויל ונורופן ואף יכולה להוריד את ההגנה של הגלולות. האם זה נכון? אם כבר השתמשתי במס' כדורי אדוויל האם יש צורך באמצעי מניעה נוסף?

08/02/2010 | 16:13 | מאת: כמאל עמארנה

שלום לך לימור, לפי מאגרי המידע שיש בידינו(מקרומדקס מעודכן לרבעוןזה) אין כל סכנה בשימוש במקביל בין הגלולות יסמין לבין אחד ממשככי הכאב שהזכרת (כולם אותו חומר פעיל דרך אגב). בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי