פן רפא ויק 500

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/01/2010 | 18:26 | מאת: מרינה

שלום, אני נוטלת פן רפא ויק 500 מזה יומיים עקב כאבי ראש נזלת בלתי פוסקת וכאבי גרון, כאב הגרון הולך ונעלם ונשארת הנזלת ורק מתגברת כמו גם כאבי הראש. הסימפטומים מזכירים לי סינוסיטיס. האם עליי להחליף אנטיביוטיקה?

03/02/2010 | 11:51 | מאת: אוריין לניאדו

מרינה שלום, צריך לפנות לרופא המטפל לפני שימוש בכל תרופה שחייבת מרשם ובמיוחד אנטיביוטיקות. את צריכה לפנות לרופא כדי לבדוק אותך ורק הוא יכול לקבוע מהי הבעיה שלך ואיזה תרופה תטפל בבעיה זו. אם באמת יש לך סינוסיטיס פן רפא ויק 500 לא מטפלת בבעיה זו. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי