vormex

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/01/2010 | 17:25 | מאת: דנה

היי, קיבלתי הנחיות מרופאת המשפחה שלי לקחת 3 ימים ואחרי 10 ימים לקחת שוב 3 ימים. אחרי האוכל בוקר וערב. רציתי לדעת האם יש מינימום שעות הפרש שצריכות להיות בין הכדורים.. ? נניח זה משפיע אם אני אקח את הכדור בצהריים ? בנוסף אולי תוכלו לאשר לי סופית שאין אינטרקציה שלילית בין ורמוקס ללמיקטל תודה רבה מראש

31/01/2010 | 17:27 | מאת: דנה

לא בטוחה אם הייתי מספיק ברורה.. השאלה היא אם אוכל לקחת את הכדור הראשון בצהריים ואת השני בערב

03/02/2010 | 13:54 | מאת: אוריין לניאדו

דנה שלום, צריך להפריד 8 שעות בין שתי המנות. אין שום אינטראקציה בין ורמוקס ללמיקטל. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי