תאריך תפוגה של כדורים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/01/2010 | 11:51 | מאת: נטלי

שלום רב, שמתי לב שעל כדורים רבים (אם לא כולם) תאריך התפוגה מציין רק את החודש והשנה בהם פג התוקף של הכדורים, בלי יום. לדוגמה 07.2010. שאלתי היא, האם התוקף של הכדורים כולל את החודש שמצויין על האריזה או לא? תודה מראש

02/02/2010 | 14:19 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, במקרה ולא מצויין היום בתאריך התפוגה, אז ניתן להשתמש בתרופה עד ה-31 לחודש המצוין (למשל 31.07.2010). אבל יש לשים לב שבכדורים מסויימים רשום התאריך במלואו (כולל יום). בברכה, כמאל עמארנה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי