איבופן 400

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/01/2010 | 20:47 | מאת: יעל

רציתי לדעת למה צריך לקחת את התרופה איבופן 400 כי נאבדה לי הקופסא וחוץ מזה רציתי לדעת אם זה גם לנערות במחזור.?

27/01/2010 | 15:08 | מאת: כמאל עמארנה

שלום יעל, איבופן הינה תרופה מקבוצת התכשירים נוגדי דלקת לא סטרואידליים המיועדת לשיכוך כאבים קלים עד בינוניים כמו כאב ראש, כאבי שיניים , וגם כאבי מחזור. ניתן לקחת מקסימום 3 כדורים ביום בהעדר מרשם רופא. בברכה, כמאל

20/02/2011 | 10:50 | מאת: טל

הביאו לי את התרופה לשימוש כנגד דלקת בגיד אכילס. האם להגיד לרופא שיחליף לי את התרופה?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי