גלוקופאג'- אופן הנטילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/01/2010 | 13:15 | מאת: נועה

שלום, קיבלתי גלוקופאג' על אחת מצורותיו (מטפורמין לפי דעתי), אולם אינני יכולה לבלוע תרופות, והרופאה אמרה כי אני יכולה לכתוש ולקחתה. לעומת זאת, בעלון לצרכן כתוב שאין לעשות זאת. האם אפשרי לכתוש את התרופה כדי לקחתה? תודה

שלום, את הגלוקופאג' ואת הגלוקומין ניתן לחצות אך אין לכתוש. את המטפורמין, לפי העלון לצרכן, אין לחצות ואין לכתוש. לפי זה אי אפשר לכתוש את התרופה. את יכולה להודיע לרופאה על זה והיא תנסה למצוא לך חלופה מתאימה. בברכה אליאס בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי