אציקלוביר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/01/2010 | 15:27 | מאת: שרית

הופיע לי הרפס ווגינאלי והרופא רשם אציקלוביר או תרופה חלופית, בביה"ק לא היה לא זה ולא זה ולכן נתנו לי תרופה בשם: ציקלומד שזה להרפס השפתיים, האם זה יכול לעזור? לא הרגשתי כל שיפור בשימוש. תודה על תשובתכם המהירה.

26/01/2010 | 15:45 | מאת: כמאל עמארנה

שלום שרית, ACYCLOVIR הוא שם של החומר הפעיל וקיימים כמה תכשירים בעלי שמות מסחריים שונים כגון: ACYCLOVIR, CYCLOMED,ZOVIRAX ו ACIVIR ואין מניעה להשתמש באחד מהתכשירים הנ"ל. אם לא חלה הטבה במצבך יש לפנות לרופא המטפל להמשך בירור. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי