לקסדין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/01/2010 | 21:45 | מאת: מירי

אני סובלת כבר כמה ימים מעצירות קשה. אני רוצה באופן חד פעמי לנטול את תרופת הלקסדין. מהו המינון ובאיזה משעות היום רצוי לקחת את התרופה?

26/01/2010 | 15:36 | מאת: כמאל עמארנה

מירי שלום, לפי העלון לצרכן יש ליטול 2-3 כדורים לפני השינה. יש לקחת פרק זמן של שעתיים בין נטילת הלקסדין ותרופות אחרות. בברכה, כמאל

09/08/2010 | 12:00 | מאת: שיר

אני הולכת לקנות היום לקסדין אבל אני מרגישה כאילו אני עושה עבירה שאחר-כך אני אתחרט. אבל מצד שני לקסדין יעזור להיות רזה לכן אני אעשה את כי זה הנכון ביותר בשבילי עם אני אהיה רזה אולי אני אהיה מקובלת בבית-ספר או בכל מקום אוייי שאלוהים יעזור לי!

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי