טיפול לתינוק טרבולין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/01/2010 | 21:10 | מאת: לימור

התינוק שלנו, בן שמונה חודשים, משתעל מאוד. קבלנו מרופאת ילדים סירופ טרבולין. רופא אחר אמר לנו שתינוקות לא מקבלים טיפול נגד שיעול בגלל שזה מסוכן. אנחנו מתלבטים אם לתת את התרופה ובנתיים התינוק ואנחנו לא ישנים בלילה. תודה רבה על העזרה

27/01/2010 | 15:34 | מאת: אוריין לניאדו

לימור שלום, סירופ טרבולין מכיל את החומר TERBUTALINE SULPHATE שזהו חומר מרחיב סימפונות (ריאות), בסירופים לשיעול יש רכיבים אחרים שלא מומלצים לתינוקות. בברכה,

02/05/2010 | 03:34 | מאת: דר אדלר

למה אתה מתחמק מתשובה .תשיב ישר ולעניין לשאלה ואל תתחמק בבקשה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי