תמצית זרעי אשכוליות ושמן אורגנו

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/01/2010 | 18:43 | מאת: נטע

היי חברים, מנסיוני הבנתי שהתוספים העוצמתיים ביותר נגד וירוסים ומחלותיו של גנרל חורף הם שתי התוספים, שמן אורגנו (רצוי טהור) ותמצית זרעי אשכוליות אורגניות GSE תוצרת גרמניה. לא רואים מחלת חורף אחת עם הצוות המנצח הזה. מעבל ליכולתם להביס את כל הסימפטומים שקשורים למחלות החורף, כמו סטרפטוקוק, הליקובקטור פילורי וזיהומים ודלקות, באוזניים באף ובעיניים.

25/01/2010 | 15:29 | מאת: רות

שלום נטע, מסכימה איתך, ומעוניינת להחליף כמה מילים אשמח אם תתקשרי אלי 054-5218965

14/06/2010 | 08:55 | מאת: גלי

האם ניתן ליטול אותן בהריון?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי