כאבי ראש טרמדקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/01/2010 | 23:53 | מאת: דניאלה

לאחר אירוע מוחי קל ניתן לי טרמדקס 4 פעמים ביום ישנם ימים שמינון זה אינו מספק עד כמה פעמים אפשר לקחת ביום בלי להגיע למינון יתר?

22/01/2010 | 20:52 | מאת: רחלי

1. לבן זוגי (40) אבן בכיליה ועד לפרוצדורת הריסוק עליו להחזיק מעמד עם כאבים במשך עוד 3 ימים. הוא כבר שבוע עם טרמדקס 100 מ"ג (Aחרור איטי) 1 ביום ועם אלגוליזין פורטה 3 ביום. הכאב כנראה גבר וכעת מינונים אלו אינם מספיקים. האם מותר לו לקחת 2 טרמדקס ביום? 2. עד כמה המינונים הללו גורמים לנזקים לטווח ארוך? לדניאלה: החלמה קלה!! תודה.

24/01/2010 | 08:28 | מאת: דניאלה

לרחלי מה שאני יודעת שמותר עד ארבעה טרמדקס ביום כמובן שצריך להיות בין משככי כאבים הבדל של שלוש שעות ביניהם

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי