וולטרן לשימוש אחרי ריצת מרתון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/01/2010 | 11:01 | מאת: ציפי

אני מתכוננת לריצת מרתון בעוד מספר חודשים. אני רצה שלוש פעמים בשבוע לפחות. מדי פעם סובלת מכאבי שרירים, וקשה לי התנועה. האם מומלץ להשתמש בוולטרן משחה לטיפול בבעיה?

25/01/2010 | 14:31 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום ציפי, השימוש בג'ל וולטרן אינו מומלץ לעיתים תכופות או לתקופה מממושכת בלי התייעצות עם הרופא. שימוש ממושך במינונים גבוהים על שטחים נרחבים מעלה את הסיכון לתופעות לואי של התרופה עקב ספיגה למערכת הדם. אם ישנה בעיה מסוימת שחוזרת על עצמה יש להתייעץ עם הרופא. קיימים כמה סוגים של משחות וג'לים אחרים לטיפול מקומי בכאבים ללא מרשם רופא - תכשירים על בסיס טבעי או תרופתי. בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי