טמרה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/01/2010 | 09:47 | מאת: איאד דיאב

שאלה.. איך אני עושה גמלאה מתרופת נקטורנו7.5. התחלתי לקחת את התרופה להפרעת שינה לפני שנתים בהתחלה זה עזר היום אני לוקח 60 ששים טבליות בשבל החולשה ההתמכרות התיעצתי עם בסיכיטרה המליץ אישפוז דחוף הלכתי בית חולים צעדים לגמילה לא קבלו אותי הטענות שלהם שהתרופה הזות לא צריך אשפוז תפסיק מיד את התרופה שאילה. יש שיטה מסוימת אך מפסיקים את התרופה בלי תופעות לווי תודה.

25/01/2010 | 13:32 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום איאד, התרופה מיועדת לטיפול במצבים מסוימים של הפרעות שינה. התרופה אינה מומלצת לשימוש ממושך (משך הטיפול המומלץ הינו לא יותר מ- 4 שבועות - כולל שלב הפסקת הטיפול). הפסקת הטיפול חייבת להיעשות במעקב רופא ובאופן הדרגתי. שימוש ממושך עלול לגרום לתופעות לואי וסימני גמילה. לא ידוע על טיפול חלופי היכול להפסיק טיפול בתרופה. אם אתה עדיין סובל מבעיות שינה, ניתן לטפל בכך בתרופות אחרות. אני ממליץ לך לפנות שוב לרופא המטפל ולהסביר לו את הבעיה ולנסות שוב את הטיפול במרכז גמילה. בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי