רמוטיב 250 לאדם מבוגר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/01/2010 | 11:06 | מאת: איש אחד

אבי בן 73 ומתחיל לקחת רמוטיב לטיפול בדכאון. בדף המידע המצורף לתרופה נרשם שאין ללעוס את הכדור. מפאת מצבו אין אפשרות לשכנעו לא ללעוס את הכדור. האם יש מניעה לרסק את הכדור ולתת זאת בתוך דבש/יוגורט וכד'? (ניסיתי לתת לו מרוסק עם מים אולם הוא יורק זאת , כנראה זה מר). תודה.

19/01/2010 | 10:48 | מאת: דלית

אני ביררתי עם חברת התרופות שמייצרת את רמוטיב ונאמר לי שכן אפשר לרסק את הכדור, למרות שכתוב בעלון שאסור לעשות כך. ריסוק הכדור לא פוגע ביעילות של רמוטיב.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי