ויטמין D

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/01/2010 | 09:47 | מאת: ענת

אני סובלת מחוסר איזון בלחץ דם, וחולשה, גילי 53. בבדיקות שערכו לי יש ויטמין D 15, הרופא הודיע לי שאני חייבת לקבל כ-10 טיפות ויטמינים ליום. האם יתכן שחוסר זה גרם את הסטיות בלחץ הדם. עלי לציין שאני רגישה לדגים, ובשנה האחרונה גם ללקטוז, כך שהתזונה שלי השתנתה מאוד. מה הרמה הנכונה של ויטמין D ?

20/01/2010 | 08:37 | מאת: ששוני

אני גם סובל מלחץ דם כבר כמה שנים ובבדיקות שלי נמצא רמת הויטמין די 6.25 ובדקתי אצל מומחה גדול בארה"ב ואמר לי שע"פם המחקרים יתכן מאד שזה גורם להלחץ דם והוסיף שגם עודף משקל במדה מסוימת נגרמת מתוצואה הנמוכה של ויטמין די

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי