נרות רפאסל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/01/2010 | 02:21 | מאת: ג'ון

קיבלתי טיפול של נרות רפאסל למשך חודש שלם פעמיים ביום ולאחר מכן פעם ליום עד לביקורת/ בדיקות נוספות. הבעיה היא שאני מאוד מתקשה עם החדרת הנרות ובדר"כ גם לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך כך שאני מניח שהטיפול לא יוצא ממש יעיל. רציתי לדעת אם יש איזשהו טיפול דומה אחר שלא מצריך החדרת נרות ואם לא אולי יש טיפים לאיך לעשות את זה כמו שצריך. שאלה נוספת - ההחדרה לא נעימה ואף כואבת, רציתי לדעת אם עצם החדרת נרות על בסיס קבוע יכולה לפצוע את האזור או לגרום לאיזושהי בעיה מהסגנון. תודה מראש לעונים.

19/01/2010 | 10:00 | מאת: אוריין לניאדו

ג'ון שלום, הטיפול ברפאסל קיים גם בצורת כדורים ובצורת חוקן, בחירת הטיפול היא בהתאם למצב הרפואי ולמיקום הדלקת במערכת העיכול. בכדי להקל על ההחדרה ניתן לקרר את הנר 30 דקות במקרר לפני ההחדרה, יותר קל להחדיר את הנר לאחר שנעשה ריקון של הצואה ובשכיבה.במידה והנר יצא לאחר 10 דקות יש להחדיר נר נוסף. כאשר הנר מוחדר בצורה נכונה אין סיבה שהאיזור יפצע או שתיגרם בעיה באיזור, אם אינך מצליח להחדיר את הנר בכל זאת, עליך לפנות לרופא המטפל ולשקול טיפול תחליפי. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי