דר' לינאדו-אספרין + פלביקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/01/2010 | 08:08 | מאת: גדי

תודה על התשובה שלך. אני אבהיר את השאלה שלי. אני חייב לקחת אספרין ופלביקס עוד הרבה זמן. לפחות שנה אם לא יותר. איזה משכך כאבים את ממליצה לי לקחת נגד כאבי ראש? אדוויל ואיבופן - הבנתי שלא מומלץ אופטלגין רוקל אילו הכדורים שאני מכיר, ומהניסיון שיש לי גם עוזרים לי. לגבי מיץ אשכוליות וסימבקור. האם ניתן לשתות מיץ רגיל מבקבוקים? לא מדובר במיץ טרי דווקא. שבת שלום

19/01/2010 | 09:41 | מאת: אוריין לניאדו

גדי שלום, אתה יכול לקחת אופטלגין או אקמול לכאבי ראש יחד עם אספרין ופלביקס. לגבי מיץ אשכליות את יכול לשתות בקבוק כל יום ולא יקרה שום דבר. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי