תוצאות בדיקה - דם סמוי בצואה >>>

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/01/2010 | 19:25 | מאת: שוטר תנועה

אני בן 60 ואחת לשנה אני עושה בדיקת צואה לגלוי דם סמוי על מנת למנוע סרטן המעי הגס (אני מקווה שאני מגדיר טוב את הנושא). הבדיקה נעשית על ידי לקיחת מדגם צואה במשך 3 ימים ושליחתו לחיפה למעבדה. בשנתיים הקודמות, הבדיקה היתה התוצאה שלילית. השבוע קיבלתי תשובה שהתוצאה חיובית 1/6. מה פירוש הדבר ??? האם יש חשד לתחילת סרטן המעי הגס ??? אשמח לקבל תשובה. תודה.

14/01/2010 | 22:36 | מאת: חיפאית

שוטר יקר, אתה לא בפורום הנכון, מכיוון שאין כאן רופאים, אלא רוקחים.. רופא המשפחה הוא זה שצריך להסביר לך את תוצאת הבדיקה. אם אתה רוצה לשאול בפורום מתאים אז תשאל בפורומים אלו: רפואת משפחה, גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה חיפאית

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי