קומאגיס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/01/2010 | 12:29 | מאת: רונית

רציתי לדעת למה נועדה המשחה הזאת כי היו לי תקופה ארוכה גירודים נוראיים למטה במיפשעות ובשפתי הערווה אחרי שהייתי אצל רופא נשים נאמר לי שזה אלרגיה כנראה בגלל שהחלפתי תחתוניות וביקשתי משהו טוב להרגיע את הגירויים והוא נתן לי את המשחה הזאת , וכתבו לי שיש בזה סטרואיד והשימוש אינו מומלץ אבל קניתי כבר אז למה בעצם היא נועדה ?

14/01/2010 | 16:02 | מאת: אוריין לניאדו

רונית שלום, ע"פ המקורות שבידינו (Micromedex מעודכן ועלון התרופה), המשחה מכילה חומר אנטי-פטרייתי וסטרואיד ומותוות לטיפול בדלקות המלוות בזיהום פטרייתי. הסטרואיד מיועד לטיפול בדלקת, וגם ייתכן שיש לך פטרייה בגלל הגירוד המוגבר. לכן, המשחה הזאת מתאימה למצב שתיארת. אין להשתמש בתרופה זו למשך יותר מ-4 שבועות, אין להשתמש אם את נמצאת בשליש ראשון להריון. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי