קלמנרבין אלקסיר-מינון לילד בן 6?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/01/2010 | 19:08 | מאת: arka

בזמנו המליצו לבן שלי בן 6 קלמנרבין כמרגיעה( למרות שבאלון רשום מומלץ מגיל 12).אך נשכח ממני מינון ומשך המתן תרופה-תעזרו בבקשה.

13/01/2010 | 16:08 | מאת: אוריין לניאדו

ארקה שלום, בבדיקה במקורות לא נמצא מינון המותאם לילדים מתחת לגיל 12, בנוסף עפ"י שיחה עם יועצי חברת מדיטק (המייצרים את התכשיר) התכשיר מאושר למתן רק מעל גיל 12 (לפי האישור שניתן ממשרד הבריאות ) ואין אפשרות לתת תכשיר זה לילד בגיל 6. בברכה,

13/01/2010 | 16:09 | מאת: אוריין לניאדו

ארקה שלום, בבדיקה במקורות לא נמצא מינון המותאם לילדים מתחת לגיל 12, בנוסף עפ"י שיחה עם יועצי חברת מדיטק (המייצרים את התכשיר) התכשיר מאושר למתן רק מעל גיל 12 (לפי האישור שניתן ממשרד הבריאות ) ואין אפשרות לתת תכשיר זה לילד בגיל 6. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי