אספרין + פלביקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/01/2010 | 14:16 | מאת: גדי

אני לוקח כל יום אספרין + פלביקס 75 מ"ג. האם ניתן לקחת "אדוויל" או "איבופן" נגד כאבים כאשר לוקחים את שני הכדורים הנ"ל? ועד שאלה לגבי סמבקור 40 מ"ג. האם מותר לשתות מיץ אשכוליות כאשר לוקחים את הכדור הזה?

12/01/2010 | 09:18 | מאת: אוריין לניאדו

גדי שלום, נטילת אדוויל או איבופן יחד עם אספירין יכול להפחית את הפעילות הנוגדת טסיות של אספירין. שמוש של שתי התרופות האלה עם פלביקס יכול להעלות את הסיכון לדימומים בעיקר במערכת העיכול. שתי התופעות האלה הם נדירות ולרוב מתרחשות בשימוש קבוע. אתה יכול לשתות עד ליטר מיץ אשכליות טריות יחד עם סמבקור. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי