הפסקת אנטיביוטיקה באמצע הטיפול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/01/2010 | 21:15 | מאת: עמית

שלום יש לי דלקת גרון, קיבלתי אנטיביוטיקה בשם פראפן עבור הדלקת. אני כבר בטיפול כ3 ימים ומרגישה הרבה יותר טוב...שאלתי היא האם אפשר להפסיק את הטיפול האנטיביוטי באמע מכיוון שאני מניקה וזה ממש גורם לסבל רב עבור התינוק שלי.!! אני שואלת מכיווו שהתייעצתי עם הרבה אנשים אשר אמרו לי כי לדלקת גרון אפשר להירפא גם ללא אנטיביוטיקה. בבקשה יעצי לי מה אפשר לעשות- להפסיק או אפילו לקצר...קיבלתי טיפול ל10 ימים. תודה מראש עמית

12/01/2010 | 08:59 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום עמית, תכתבי בבקשה את שם האנטיביוטיקה באנגלית (האם זהו RAFAPEN?) ומהו הסבל שנגרם לתינוק. ככלל, לא כדאי להפסיק טיפול אנטיביוטי באמצע גם אם נראה שיפור, מפני שיש סיכוי גדול שחלק מהחיידקים עוד לא נפגעו והם עלולים לפתח עמידות לתרופה זו. בברכה, מוחמד אבו פול

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי