השפעת לוטן / לוסטרן על פעילות ספורט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/01/2010 | 10:43 | מאת: זאב

לאחרונה התחלתי לקחת את הלוטן להורדת לחץ דם אני עוסק גם בפעילות רכיבה באופני הרים - לעיתים מאומצת האם לקיחת התרופה יוצרת בעיה ??עייפות או תשישות לאחר פעילות מאומצת? תודה

12/01/2010 | 09:01 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, ע"פ המקורות שבידינו (Micromedex מעודכן ועלון התרופה), תופעת לוואי מוכרת של התרופה היא תת-לחץ דם. בנוסף, אחוז נמוך מהחולים סובלים מעייפות. אין מניעה לעסוק בפעילות ספורטיבית בזמן השימוש בתרופה, אך צריך להתייעץ עם הרופא בנושא זה. בברכה, מוחמד אבו פול

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי