וורמוקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/01/2010 | 08:25 | מאת: חנה

שלום, ילדתי בת החמש סובלת מתולעים. נתתי לה וורמוקס אתמול אך כלום לא עזר והיא עדיין מתלוננת. האם אוכל לתת לה מנה נוספת מיד או רק בעוד מספר ימים? ואם בעוד מספר ימים - אז כמה ימים? מעבר לכך שמעתי שתרופה זו מזיקה? מה דעתכם? ומה כדאי לעשות בקשר לכך?

12/01/2010 | 15:16 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום חנה, התרופה וירמוקס היא תרופה החייבת מרשם רופא. השימוש בה ייעשה לאחר התייעצות עם הרופא. המינון נקבע לפי סוג הגורם למחלה (תולעים) והוא בד"כ טיפול של כמה ימים (3 ימים). התרופה זמינה בצורת סירופ ובכדורים. נשמח לעזור אם יש לך פרטים נוספים. בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי